Kassitus: Papereiden mukana tulevat myös kassituslistat, jotka näyttävät oheisen kuvan mukaiselta.

Pakkaulistaprintti, sivu 1

Seuraava sivu: 

Pakkaulistaprintti, sivu 2

Jotta saatte kassituslistat oikeaan järjestykseen leikatkaa A4:en kolmeen eri osaan siten että kukin on yhden liuskan leveyinen. Mikäli papereita on yli 5 kpl tämä kannattaa tehdä useammassa erässä. Kun teillä on kolme pinkkaa kassituslistoja, niin asettakaa ensimmäinen pinkka oikealta toisen päälle ja sitten nämä molemman kolmannen pinkan päälle.

Itse listoissa näkyy tilaajan nimi, puhelinnumero, piirikoodi, tilausviikko, kassin numero ja kassien kokonaisnumero. Nämä viimeiset ovat nimen alapuolella ja niissä esim.  1 / 2 tarkoittaa että henkilöllä on tavaraa arviolta kahden kassin edestä ja tämä liuska on ensimmäistä varten. Tilaajan tavarat on listattu viimeisessä liuskassa, eli siis esim. listassa 2/2. Kun aloitatte kassituksen, niin ottakaa kaikki tilaajan listat mukaan kerralla. Kun tavarat ovat kasseissa, niin laittakaa jokaiseen kassiin yksi lista kiinni nitojalla. Tällä tavalla kassit eivät pääse hukkumaan. 

 

Mikäli kaikki tavarat mahtuvat vähempään määrään kasseja kuin mitä listoja oli varattu, niin nitokaa kaikki liuskat kiinni kasseihin, jotta olemattomia kasseja ei tarvitse metsästää myöhemmin. Esimerkiksi voi käydä niin, että tilaajalle on liuskat 1 /2  ja 2 / 2, mutta hänen tavaransa mahtuvat yhteen kassiin. Tällöin molemmat liuskat nidotaan tähän ainuaan kassiin.